A február 2-ai teltházas DISCO CLASSIC után újra! K Ö Z K Í V Á N A T R A ! Klasszikus disco slágerek most az Ypsilonban! Mit is takar ez a party? A legnagyobb zenék eredeti videoklipekkel, egészen a disco korszak hajnaláról!

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Video Disco Classic Party: 70's, 80's, 90's

A február 2-ai teltházas DISCO CLASSIC után újra! K Ö Z K Í V Á N A T R A !
 

A február 2-ai teltházas DISCO CLASSIC után újra! K Ö Z K Í V Á N A T R A ! Klasszikus disco slágerek most az Ypsilonban! Mit is takar ez a party? A legnagyobb zenék eredeti videoklipekkel, egészen a disco korszak hajnaláról!

Klasszikus disco slágerek most az Ypsilonban!
Mit is takar ez a party? A legnagyobb zenék eredeti videoklipekkel, egészen a disco korszak hajnaláról!
Disco, funky, italo, eurodance slágerek külföldről és Magyarországról!
Legyen az ABBA, Boney-M, Kool & The Gang, Stevie Wonder, CC Catch vagy Ice MC vagy Mr. President, most csak a legnagyobb slágerek pörögnek majd!
Gyere el és pörgessük együtt vissza az időt!

Hatalmas HD TV-ken, nézheted a prémium minőségű klipeket, ha nem szeretsz táncolni!
A héten is DJ White pörgeti majd a zenéket és a videókat!

A BELÉPÉS TERMÉSZETESEN MOST IS INGYENES. :)

 

 

 

Asztalfoglalás:
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html 

A zenékről és a klipekről ezen a héten is White gondoskodik.

#retro #disco #italakció #party #danceallnight

Az eseményen kép-és hangfelvétel készül. Mindenki csak beleegyezésével nevesíthető.

1143 Budapest
Stefánia út 1.
+36-1-468-3357


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 

Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

További hírek
New York Café TripAdvisor