A legjobb zenékre bulizhatsz most, amiket akkor még kazettára gyűjtöttél! Gyere hozzánk 11-én, szombat este és bulizz a legjobb zenékre a 90-es évekből! A legnagyobb disco, eurodance slágerek, lány és fiúcsapatok külföldről és Magyarországról! Ráadáskén

Foglalás
| Szerző: Ypsilon Café

Vissza a 90-es évekbe - Videodiscoval

A legjobb zenékre bulizhatsz most, amiket akkor még kazettára gyűjtöttél!
Gyere hozzánk 11-én, szombat este és bulizz a legjobb zenékre a 90-es évekből!

 

A legjobb zenékre bulizhatsz most, amiket akkor még kazettára gyűjtöttél!  Gyere hozzánk 11-én, szombat este és bulizz a legjobb zenékre a 90-es évekből!  A legnagyobb disco, eurodance slágerek, lány és fiúcsapatok külföldről és Magyarországról! Ráadáskén

A legnagyobb disco, eurodance slágerek, lány és fiúcsapatok külföldről és Magyarországról! Ráadásként mindenhez megkapjátok az eredeti klipet is!
Minden szólni fog ami az időbe belefér!
Hiába keresnél más helyet, ilyen buli csak az Ypsilonban van.

A BELÉPÉS TERMÉSZETESEN MOST IS INGYENES. :)

Asztalfoglalás:
http://www.ypsiloncafe.hu/asztalfoglalas.html 

A zenékről és a klipekről ezen a héten is DJ White gondoskodik.

#retro #disco #italakció #party #danceallnight

Az eseményen kép-és hangfelvétel készül. Mindenki csak beleegyezésével nevesíthető.
 


Ízek és élmények találkozása

Ypsilon Café & Club

Nemzetközi és magyaros ételekkel, változatos italkínállattal várjuk kedves vendégeinket. 

Nálunk mindenki megtalálja a kedvére való programot! Péntekenként karaoke partyval várunk, szombaton retro discoval. A vasárnapi családi ebédekhez pedig játszósarkot biztosítnunk a gyerekeknek, alkalmanként gyerekprogramokkal.

Képek az étteremről, programjainkról és kedves vendégeinkről. Jó nézegetést :-) 
Baráti összejövetelre tökéletes

Értékelés időpontja: 2019. április 30.

10-12 fővel jöttünk egy vacsorára, és mindannyian elégedetten távoztunk. A vacsora kifejezetten finom volt (ár-érték arányban szuper választás), a pincérek pedig segítőkészek voltak bármilyen extra kérés esetén. Jövünk legközelebb is!


Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Az ötlet 2018-ban jött, mivel a bulik alkalmával hatalmas igény jelentkezett rengeteg olyan zenére is, ami a külföldi slágerek mellett egy éjszaka nem fér bele. Magyar zenei buli volt már több is az országban, de videodiscoval csak nagyon ritkán! Ezt a hiányzó részt igyekszem pótolni a lehető legnagyobb lelkesedéssel és rutinnal!

Antioxidáns saláták az év elején is

Te is az egészséges életmód híve vagy? A a karácsonyi szezon véget ért, itt az ideje egy kis méregtelenítésnek! Az antioxidánsokra most van csak igazán szükséged! Az antioxidáns saláta épp ezért nem szezonális étel. Most elmeséljük, miért jó a hidegebb évszakok beköszöntével is salátáinkkal kényeztetni magad. 

Tökéletes nyári program egy ebéd az Ypsilon Caféban

Ha kitör a vakáció, és eljön a szabadság ideje, a családi összejövetelekre is több idő jut. Használd ki a szabad órákat, és töltsd a családdal az Ypsilon Caféban. 

Étlapunk kedvencei

Időről időre megújuló étlapunkat úgy próbáljuk összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyes vendégeink inkább a nehezebb, magyaros ételeket kedvelik, míg mások a könnyebb, szárnyas ételeket, salátákat preferálják.

New York Café TripAdvisor